Tradiciniai sumuštiniai su ikrais

Šiam receptui paruošti jums reikės:

  • Šviesios, skrudinimui skirtos duonos
  • Raudonųjų ikrų
  • Aukštos kokybės sviesto
  • Šviežių krapų
  • Citrinos keleto griežinėliu citrinos

Tobulo sumuštinio su ikrais paslaptis slypi detalėse. Vos vos paskrudinkite duoną – ji turėtų būti švelniai auksinė ir traški iš išorės, bet minkšta viduje. Rinkitės aukščiausios kokybės sviestą. Leiskite jam šiek tiek suminkštėti kambario temperatūroje ir tepkite duoną plonu sluoksniu, nesuspausdami riekelių. Ant kiekvieno sumuštinio uždėkite po gausų šaukštelį ikrų – pastarieji turi būti laikomi šaltai ir sandariai uždaryti iki pat patiekimo meto. Galiausiai užbaikite tobulą sumuštinį mažyčiu griežinėliu citrinos ir nedidele šviežių krapų šakele. Skanaus!