Užkandžiai
2019-01-08
Sūrio lazdelės
Ingredientai:
- 24 čederio sūrio lazdelės, supjaustytos per pusę ar trečdaliu;
- 1 puodelis pasukų;
- 1 kiaušinis;
- 1 žiupsnelis pipirų;
- 1 puodelis miltų;
- 3 puodeliai džiūvesėlių trupinių;
- 1 šaukštas žemės riešutų arba augalinio aliejaus.
Paruoškite tris atskirus indus. Viename dubenėlyje sudėkite pasukas, supjaustytą kiaušinį ir pipirus. Lengvai sumaišykite.
Į antrąjį supilkite miltus. Trečiąjį pasiruoškite su džiūvesėlių trupiniais.
Apvoliokite sūrį pasukų mišinyje, vėliau miltuose ir džiūvesėliuose. Apvoliotą sūrį kepkite ketuvėje, iki aukso spalvos.
Apskrudusias sūrio lazdeles patiekite šiltas. Skanaus!