Mėgaukitės karštu kalėdiniu gėrimu!

Švenčių jaukumas prasideda nuo cinamonu ir apelsinais kvepiančios arbatos puodelio, kuris idealiai tinka su pačiais įvairiausiais šventiniais pyragais, ypač su itališkuoju „Panettone“. 
 
Šiai arbatai jums reikės: 
Vieno apelsino;
Vienos cinamono lazdelės;.
Vienos citrinos;
5 vnt. gvazdikėlių;
100 ml. šviežiai spaustų apelsinų sulčių;
Vieno šaukšto juodosios arbatos. 
 
Paruošimas: 
Į puodą sudėkite juodąją arbatą, gvazdikėlius, cinamono lazdelę.
Užpilkite juos verdančiu vandeniu bei sudėkite griežinėliais supjaustytą citriną su apelsinu.  Įpilkite apelsinų sultis ir 1-2 minutes pavirkite (iki kol užvirs).
Mėgaukitės karštu kalėdiniu gėrimu!
Švenčių jaukumas prasideda nuo cinamonu ir apelsinais kvepiančios arbatos puodelio, kuris idealiai tinka su pačiais įvairiausiais šventiniais pyragais, ypač su itališkuoju „Panettone“. 
 
Šiai arbatai jums reikės: 
Vieno apelsino;
Vienos cinamono lazdelės;.
Vienos citrinos;
5 vnt. gvazdikėlių;
100 ml. šviežiai spaustų apelsinų sulčių;
Vieno šaukšto juodosios arbatos. 
 
Paruošimas: 
Į puodą sudėkite juodąją arbatą, gvazdikėlius, cinamono lazdelę.
Užpilkite juos verdančiu vandeniu bei sudėkite griežinėliais supjaustytą citriną su apelsinu.  Įpilkite apelsinų sultis ir 1-2 minutes pavirkite (iki kol užvirs).
Mėgaukitės karštu kalėdiniu gėrimu!