Itališkų bulvių virtinukų gnocchi su grybų, špinatų ir grietinėlės padažu receptas

Visų pirma pradėkite ruošti padažą, nes virtinukai verda vos kelias minutes. Jums reikės: 

  • GNOCCHI virtinukų;
  • Svogūno;
  • Saujos špinatų;
  • Saujos pievagrybių;
  • Mėgstamų prieskonių ir druskos.

Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite juos keptuvėje ant šlakelio aliejaus. Tuomet į keptuvę suberkite pjaustytus pievagrybius ir prieskonius su druska. Grybams suminkštėjus suberkite špinatus, įpilkite grietinėlės ir kartu patroškinkite. Kol padažas troškinsis, užkaiskite vandenį ir kelias minutes virkite gnocchi, kol jie išsipūs ir taps minkšti. Patiekite su padažu. Skanaus!