Lietuviškas Viskis, Džinas ir Mėlynių vynas nuo Gintaro Sino!
Gintaro Sino - tai nuo 2013 metų gaminami natūralus vynai iš Lietuvoje augančių uogų ir vaisių.
Miško mėlynės, agrastai, vyšnios, obuoliai ir kitos uogos, naudojamos gamybai, per tuos metus įrodė, kad lietuviškas vynas gali būti vertinamas už savitumą ir aukštą gėrimų kokybę.
Mėlynių vynas brandinamas ąžuolo statinėse daugiau kaip 12 mėnesių, Obuolių ledo (Ice wine) desertinis vynas turi ne vieną tarptautinį apdovanojimą, Putojantis vynas gaminamas tradiciniu metodu.
Nuo 2018 metų pradėjome gaminti stipriuosius gėrimus.
Grūdinis viskis, Obuolių ir Slyvų brendis, Balzamas ilgus metus brandinami ąžuolo statinėse, Džinas, Pušinė degtinė, Rugių distiliatas - visi gėrimai gaminami iš vietinių žaliavų.
Gėrimų kokybė ir skoniai tikrai nustebins net ir priekabiausius gurmanus.
Kviečiame ir į edukacines ekskursijas, kurių metu galima apžiūrėti gamybos procesus ir ne tik...